Rrena për ‘Rrenën e Kulluar’

Është gënjeshtër e kulluar ideja e zhvendosjes së stadiumit në Drenas”

Avni Arifi, Nëntor 2017

Me kos

Sado që Arifi është shfajësuar duke thënë se postimin në Facebook e ka bërë bazuar në informatat që i kishte, krypometri vlerëson këtë deklaratë si rrenë me kos. Arifi qëndrimin e tij në ‘Facebook’ e ka dhënë duke e shpërndarë një lajm në të cilën citohej kryeparlamentari, Kadri Veseli duke thënë se stadiumi do të bartet në Drenas. Lajmi nuk ka qenë i rremë, sepse Veseli e ka thënë një gjë të tillë. Veseli është kryetar i PDK-së që ka numrin më të madh të deputetëve në kuadër të koalicionit qeverisës. Pra, Arifi e ka lexuar atë që e ka thënë kryeparlamentari dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli

  • E Vërtetë

  • Pjesërisht E Vërtetë

  • Me Kos

  • Rrenë

  • Rrenë e kryptë

  • Qëndrim i ndërruar

  • Hetimet vazhdojnë

“Hungaria është mbështetëse e madhe e Kosovës dhe është e gatshme që vendin tonë ta përkrahë financiarisht në disa projekte, siç është ndërtimi i stadiumeve olimpike në Prizren dhe në Drenas, si dhe modernizimi i stadiumeve në Mitrovicë dhe në Prishtinë. Këto dhe të tjera projekte në vlerë prej dhjetëra miliona eurosh, së shpejti do të vihen në jetë”, kishte shkruar Veseli në Facebook.

Lajmi që dha kryeparlamentari ngjalli një debat të ashpër nëpër mediat sociale. Debatin tentoi ta ndalojë Avni Arifi shefi i kabinetit të kryeministrit.

“Stadiumi Olimpik ndërtohet aty ku ishte planifikuar. Pra në Bërnicë të Poshtme. Është gënjeshtër e kulluar ideja e zhvendosjes së tij në Drenas”, kishte shkruar në profilin e tij në Facebook Avni Arifi, shef i stafit të kabinetit të Kryeministrit Haradinaj.

I kontaktuar nga Gazeta JnK, Arifi thotë se atë ditë ka folur bazuar në informacionet që i kishte. Ai tregon se lajmi i Veselit ishte i befasishëm edhe për kabinetin e kryeministrit.

“Atë ditë kur e kam bërë postimin, e kam bërë konform informacioneve që kanë qenë. Deri në atë ditë, përveç thashethemeve kurgjo zyrtare nuk ka ardhë në zyrën e Kryeministrit apo në Qeveri. Deri atë ditë, kurrë kërkush nuk ka folë për këtë çështje”, tha Avni Arifi.

Sado që Arifi është shfajësuar duke thënë se postimin në Facebook e ka bërë bazuar në informatat që i kishte, Krypometri vlerëson këtë deklaratë si “rrenë me kos”. Arifi qëndrimin e tij në ‘Facebook’ e ka dhënë duke e shpërndarë një lajm në të cilën citohej kryeparlamentari Kadri Veseli duke thënë se stadiumi do të bartet në Drenas. Lajmi nuk ka qenë i rremë, sepse Veseli e ka thënë një gjë të tillë. Veseli është kryetar i PDK-së që ka numrin më të madh të deputetëve në kuadër të koalicionit qeverisës. Pra, Arifi e ka lexuar atë që e ka thënë kryeparlamentari dhe kryetari i PDK-së, Kadri Veseli.

‘Hetimet Vazhdojnë’ për Forcat e Armatosura dhe Viza

by Erjonë Popova
NA NDIQNI

Send this to a friend