Rrena për Padi për Gjenocid Ndaj Serbisë

Ish drejtuesi politik i Shtabit të Përgjithshëm të UCK-së, Hashim Thaçi, njeriu i cili ishte pjesë e pothuajse të gjitha proceseve gjatë dhe pas luftës në Kosovë, prej vitesh ka paralajmëruar se Kosova do të ngritë padi për gjenocid ndaj Serbisë. Në shkurt të vitit 2015, paralajmëroi padi që siç tha ai, do ta bëjë … Continue reading Rrena për Padi për Gjenocid Ndaj Serbisë