array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=5"
 }
}

Ilustrim

Rrena për ndarjen e 300 eurove për qytetarët e Kosovës

Deklarata

APLIKO TANI: 300 euro për secilin qytetarë në Kosovë”

media

Vlerësimi

Rrenë e kryptë

Ky është lajm i rremë. Lajmi nuk bazohet në asnjë burim. Përveç titulli, artikulli i shpërndarë nuk ka asnjë kuptim. Qeveria e Kosovës dhe asnjë ndonjë institucione tjetër nuk kanë marrë ndonjë vendim për hapjen e ndonjë aplikimi për të përfituar mjete financiare.

 

Artikulli

Gjatë muajit nëntor të këtij viti, nëpër disa portale online është shpërndarë një lajm për ndarjen e 250 dhe 300 eurove për qytetarët e Kosovës.

Përmbajtja është shpërndarë nëpër disa portale të dyshimta me titujt: “APLIKO TANI: 300 euro për secilin qytetarë në Kosovë” dhe “APLIKO TANI: 250 euro për secilin qytetarë në Kosovë”.

Lajmi është shpërndarë në ueb faqet: “lajme.icu”, “kd24news.com”, “klikoshqip.com”, “gazetamitrovica.com”, e të tjera.

Në artikuj iu bëhet thirrje qytetarëve që të aplikojnë për të përfituar të hollat.

Ndërkaq përmbajtja e tekstit është e pakuptimtë.

Qeveria e Kosovës dhe asnjë ndonjë institucione tjetër nuk kanë marrë ndonjë vendim për hapjen e ndonjë aplikimi për të përfituar mjete financiare.

Linqet e raportimeve të rreme:

 1. https://klikoshqip.com/news/1085
 2. https://lajme.icu/apliko-tani-300-euro-per-secilin-qytetare-ne-kosove/
 3. https://gazetamitrovica.com/2021/10/24/apliko-tani-250-euro-per-secilin-qytetare-ne-kosove/