array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=3"
 }
}

Rrena për aksidentin me aeroplan

Deklarata

Tr agjike! Avioni rr ëzohet mbi shtëpi, vdesin 8 persona, mes vi ktimave edhe një biznesmen i fuqishëm

Faqe në Facebook

Vlerësimi

Me kos

Publikimi i një artikulli me titull “Tr agjike! Avioni rr ëzohet mbi shtëpi, vdesin 8 persona, mes vi ktimave edhe një biznesmen i fuqishëm” nuk e ka treguar të vërtetën e plotë. Në titull nuk tregohet vendi i aksidentit, duke vënë në lajithtje lexuesit. Në artikull nuk është treguar as emri i biznesmenit të njohur.

Artikulli

Më 22 nëntor 2022 faqja e internetit “newztype.com” ka publikuar një përmbajtje me titull “Tr agjike! Avioni rr ëzohet mbi shtëpi, vdesin 8 persona, mes vi ktimave edhe një biznesmen i fuqishëm”.

E njëjta përmbajtje është shpërndarë edhe në disa faqe në facebook si Njoftohu.info, Lajme Sot, Koha dhe Revista Shqip.

Faqja që ka publikuar lajmin nuk përmend emrin e biznesmenit që ka vdekur në aksidentin me avion.

Në fakt më 21 nëntor 2022, Reuters raportoi se në Medelin të Kolumbisë u raportua se një aeroplan ishte rrëzuar si pasojë të cilit 8 persona kishin vdekur, por nuk është përmendur vdekja e ndonjë biznesmeni të njohur.

Ndërsa, mediat tjera kanë raportuar se një nga viktimat ishte edhe pronari i grupit “San German Express”.

Kryetari i Komunës, Daniel Quintero kishte shkruar në twitter për aksidentin e ndodhur dhe kishte shprehur ngushëllimet e tij për familjet e viktimave.