Ramiz Lladrovci premton hapjen e kontratave

Do t’i publikojmë ditëve në vazhdim pasi të krijojmë linkun e veçantë “Kontratat e Nënshkruara”

Ramiz Lladrovci, Gusht 2018

Hetimet vazhdojnë

Ramiz Lladrovci: "Do jem transparent për mënyrën e shpenzimit të parasë publike dhe edhe në publikimin e kontratave të nënshkruara. Do t’i publikojmë ditëve në vazhdim pasi të krijojmë linkun e veçantë “Kontratat e Nënshkruara” në ueb faqen e Komunës, pasi deri më tani nuk ka qenë ky link".

Vlerësimi: Krypometri do të vazhdojë monitorimin e Komunës së Drenasit për të parë nëse do të publikohen kontratat gjatë ditëve në vazhdim. Meqë nuk është dhënë një datë e saktë, krypometri do t'i japë një kohë të arsyeshme para se të konstatojë mbajtjen apo jo të fjalës për publikim të kontratave. Publikimi i kontratave është shumë i rëndësishëm për rritjen e transparencës në prokurim, ku ka shumë dyshime për korrupsion.

  • E Vërtetë

  • Pjesërisht E Vërtetë

  • Me Kos

  • Rrenë

  • Rrenë e kryptë

  • Qëndrim i ndërruar

  • Hetimet vazhdojnë

Komuna e Drenasit ka paralajmëruar se do të publikojë e kontratave me bizneset.

Kryetari i kësaj Komune, Ramiz Lladrovci, nuk ka dhënë një datë se kur do ta bëjë këtë.

Ai për KALLXO.com ka thënë se do të i publikojë kontratat e nënshkruara pasi të krijojë një link në faqen zyrtare të Drenasit.

“Do jem transparent për mënyrën e shpenzimit të parasë publike dhe edhe në publikimin e kontratave të nënshkruara do t’i publikojmë ditëve në vazhdim pasi të krijojmë linkun e veçantë “Kontratat e Nënshkruara” në ueb faqen e Komunës, pasi deri më tani nuk ka qenë ky link”, ka thënë Lladrovci.

Deri më tani tetë komuna kanë hapur kontratat me operator ekonomikë.

Shkruar nga Xheneta Murtezaj

Ramiz Lladrovci premton hapjen e kontratave

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend