array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=7"
 }
}

Premtimi i komunës: Salla e sportit në Pomozotin do të ndërtohet deri në fund të vitit

Deklarata

Fushë Kosova- “Ndërtimi i sallës së sportit në Pomozotin do të përfundoj këtë vit dhe shkolla do ta ketë në shfrytëzim këtë sallë në fillim të vitit të ardhshëm”

Komuna e Fushë Kosovës

Vlerësimi

Hetimet vazhdojnë

KRYPOMETRI do ta përcjellë nëse ky premtim do të realizohet me kohë.

Artikulli

Komuna e Fushë-Kosovës ka njoftuar se ka filluar ndërtimi i sallës së sportit në fshatin Pomozotin, projekt ky i financuar nga komuna.

Kjo komunë ka premtuar se ndërtimi i kësaj sallë të sportit do të përfundojë këtë vit dhe shkolla do ta ketë në shfrytëzim këtë sallë në fillim të vitit të ardhshëm.

“Në projektin e ndërtimit të sallës do të përfshihet edhe lidhja me objektin e shkollës në mënyrë që nxënësit dhe arsimtarët adekuat ta kenë më të lehtë zhvillimin e aktiviteteve sportive. Po ashtu, salla mund të shfrytëzohet edhe për aktivitete tjera shkollore”, thuhet në njoftim.

* Fillon ndërtimi i sallës së sportit në Pomozotin *Ka filluar realizimi i projektit "Ndërtimi i sallës së sportit…

Publiée par Komuna e Fushë-Kosovës – Faqja Zyrtare sur Mardi 1 septembre 2020