array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=3"
 }
}

Ilustrimi i lajmit me fotografinë e Ivica Daçiq

Deklarata

E Gjeti Milioner! Beniada Lidhet Me Vellain E VIPit Shqiptar Qe E Duam Te Gjithe

Faqja e Internetit

Vlerësimi

Me kos

Fotografia me të cilën është ilustruar artikulli me titull “E Gjeti Milioner! Beniada Lidhet Me Vellain E VIPit Shqiptar Qe E Duam Te Gjithe” nuk ka asnjë lidhje me përmbajtjen e artikullit. Lajmi me përmbajtje për deklarimet e ish-banores së “Big Brother VIP” është ilustruar me fotografinë e Ivica Daçiq, ministër i Punëve të Jashtme në Qeverinë e Serbisë si dhe hartën e Republikës së Kosovës. 

Artikulli

Më 16 janar 2023 faqja telegram.info publikoi një informacion me titull “E Gjeti Milioner! Beniada Lidhet Me Vellain E VIPit Shqiptar Qe E Duam Te Gjithe”. 

Artikulli i publikuar edhe në Facebook është ilustruar me fotografinë e Ivica Daçiq, ministër i Punëve të Jashtme në Qeverinë e Serbisë si dhe harta e Republikës së Kosovës. 

Artikulli është shpërndarë në disa faqe në Facebook, si: INFO Globale, Janina Press, Der Albaner, Atdheu.net, Video Interesante

Përmbajtja e artikullit nuk ka asnjë lidhje me ministrin e punëve të jashtme të Serbisë e as me Kosovën, por raportimi është për një modele në Shqipëri.