array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=7"
 }
}

Bulliqi premton renovimin e Palestrës Sportive “Hakif Zejnullahu” në Podujevë

Deklarata

Shpejtim Bulliqi (08.01.2021)- “Shumë shpejt do të bëhen investimet në rregullimin e infrastrukturës së Palestrës “Hakif Zejnullahu”

Shpejtim Bulliqi

Vlerësimi

Hetimet vazhdojnë

Krypometri do të monitorojë nëse do të përmbushet ky premtim.

Artikulli

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka premtuar që shumë shpejt do të bëhen investime në rregullimin e infrastrukturës së Palestrës “Hakif Zejnullahu”, në mënyrë që të sigurohen kushte të volitshme për zhvillimin e aktiviteteve dhe garave sportive.

Bulliqi këtë premtim e ka dhënë gjatë vizitës së sotme që e bëri në palestrën e sporteve “Hakif Zejnullahu”, për të parë nga afër gjendjen e këtij objekti sportiv ku zhvillojnë garat disa klube llapjane.

Sipas njoftimit të kësaj komune, ndër problemet që kërkojnë zgjidhje më të shpejtë është ndërrimi i dyshemesë (parketit) të palestrës, funksionalizimi i ngrohjes qendrore, rregullimi i nyjeve sanitare dhe zhveshtoreve.