Bekim Jashari tregon a do të asfaltohen rrugët në fshatin e presidentit Hashim Thaçi

Pa përfunduar viti 2020, qytetarëve të dy fshatrave të Skenderajt u është premtuar shtrimi i rrugëve me asfalt. Në debatin “Jeta në Komunë”, qytetarët e fshatit Burojë dhe Llaushë kanë shfaqur shqetësimet e tyre lidhur me mungesën e infrastrukturës rrugore. Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari përballë asamblistëve dhe shoqërisë civile premtoi se rruga … Continue reading Bekim Jashari tregon a do të asfaltohen rrugët në fshatin e presidentit Hashim Thaçi