array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=7"
 }
}

Agron Kuçi. Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Agron Kuçi  premton fillimin e ndërtimit të palestrës në Gjimnazin “Kuvendi i Junikut”

Deklarata

Agron Kuçi- (6 nëntor 2020)  “Vitin tjetër fillon ndërtimi i palestrës sportive për shkollën e mesme. Palestër të edukatës fizike. Diku rreth 250 ulëse do t`i ketë”

Vlerësimi

Hetimet vazhdojnë

KRYPOMETRI do ta monitorojë nëse ky premtim do të përmbushet ose jo.

Artikulli

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi në emisionin, “ Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës premtoi ndërtimin e palestrës për Gjimnazin, “Kuvendi i Junikut” .

Kuçi tha se ndërtimet do të fillojnë vitin tjetër për palestrën e edukatës fizike e cila pritet të ketë rreth 250 ulëse.

“Vitin tjetër fillon ndërtimi i palestrës sportive për shkollën e mesme. Palestër të edukatës fizike. Diku rreth 250 ulëse do t`i këtë”, ka shtuar ai.

Qyteza e Junikut ka vetën dy shkolla, shkollën e mesme të ulët, “ Edmon Hoxha” dhe Gjimnazin “ Kuvendi i Junikut”.