array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}

Premtimet e Kurtit për pushimin e lehonisë, pagesat për fëmijë, gratë e papuna dhe banesat për çiftet e reja

Kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, së bashku me ekipin e tij mbrëmë në #DebatPernime shpalosën ofertën e Lëvizjes Vetë...

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti
Hetimet vazhdojnë

Zotimet e partive politike për bujqësinë, ambientin dhe energjinë

KALLXO.com ka mbajtur #DebatPernime me përfaqësuesit e partive politike ku është diskutuar për bujqësinë, ambientin dhe energjinë.

AAK, LDK, LVV
Hetimet vazhdojnë

Premtimi i Kurtit për numrin e ministrave dhe zëvendësministrave

Kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, së bashku me ekipin e tij mbrëmë në #DebatPernime shpalosën ofertën e Lëvizjes Vetë...

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti
Hetimet vazhdojnë
Universiteti Hasan Prishtina

Huqja për fillimin e semestrit të dytë fizikisht në UP

Rreth dy javë para se të fillojë semestri i dytë i vitit akademik 2020/21 kanë qarkulluar informacione se është marrë vendim për zhvillimin e ligjëratave fizikisht në objektet e ...

Mediat
Rrenë

Naim Ismajli premton ndriçim për fshatrat e Shtimes

Disa nga fshatrat e komunës së Shtimes nuk kanë ndriçim në hapësirat publike.

Naim Ismajli
Hetimet vazhdojnë

Zotimet e partive politike për sundimin e ligjit

KALLXO.com së bashku me përfaqësuesit e partive politike ka mbajtur "DebatPernime" për drejtësisë dhe sundimin e ligjit.