array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=7"
 }
}

Nënkryetari i Ferizajt zotohet që nuk do të përsëriten gabimet në raportin e Auditorit të vitit 2020

Në debatin e mbajtur në Komunën e Ferizajt për gjetjet e auditorit dhe zbatimin e rekomandimeve, nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Arton Gavazi ka premtuar që ...

Nënkryetari i Komunës së Ferizajt, Arton Gavazi (26.10.2020)
Hetimet vazhdojnë

Kush po rrenë? Deklarata të ndryshme të LDK-së për “Liqenin Trump”

Dy zyrtarët e LDK-së, Valon Murtezaj dhe Abdullah Hoti kanë dhënë deklarata të ndryshme sa i përket ndërrimit të emrit të Liqenit të Ujmanit në "Liqeni ...

Avdullah Hoti dhe Valon Murtezaj
Hetimet vazhdojnë

LVV premton rikrijimin e Ministrisë së Integrimit Evropian

Kandidati për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje, Haki Abazi ka premtuar që nëse LVV vjen në pushtet pas zgjedhjeve të 14 shkurtit, do të rikrijohet Ministria e Integrimit ...

Kandidati për deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi
Hetimet vazhdojnë

Avdullah Hoti ende nuk e shfuqizon udhëzimin që krijon monopol në tregun e naftës

Megjithë kundërshtimin e tij ndaj udhëzimit administrativ të nxjerrë nga Ministria e Tregtisë që krijon monopol të tregut të kontrollit të naftës, Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti ...

Avdullah Hoti
Hetimet vazhdojnë

Premtimet e AAK-së dhe LDK-së për rritjen e numrit të testimeve për COVID-19

Kandidatët për deputetë të AAK-së, LDK-së dhe partisë FJALA debatuan për shëndetësinë dhe mirëqenien sociale në “DebatPernime”.

Shemsedin Dreshaj (AAK) dhe Hatim Baxhaku (LDK)
Hetimet vazhdojnë

Premtimet e Kurtit për pushimin e lehonisë, pagesat për fëmijë, gratë e papuna dhe banesat për çiftet e reja

Kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, së bashku me ekipin e tij mbrëmë në #DebatPernime shpalosën ofertën e Lëvizjes Vetë...

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti
Hetimet vazhdojnë