array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=5"
 }
}

Tentimi për shitjen e barnave përmes mjekëve fiktiv 

Më 10 maj 2023, faqja në Facebook “Infinity S” ka publikuar një shkrim në të cilin pretendohet se medikamenti i quajtur “O Caps”, mund të përdorët për të rikthyer ...

Faqet në Facebook
Rrenë e kryptë

Profili i rremë i Rita Orës që pretendon të shpërndajnë shpërblim për ndjekësit e saj

Më 8 shkurt 2023 një faqe e internetit me emrin “RRITTA ORRA” ka publikuar një video të këngëtares Rita Ora duke folur dhe në anën e djathë të videos ...

Faqet në Facebook
Rrenë e kryptë

Video me përshkrim të rremë për dhurim të parave 

Më 30 tetor 2021 një profil i rremë me emër “𝗟𝗮𝗯𝗶_” i cili pretendon të jetë këngëtari Labinot Tahiri ka publikuar një video me mbishkrim “Unë Labinot Tahiri do të ...

Faqet në Facebook
Rrenë e kryptë

Donacioni i rremë 

Më 10 shkurt 2023 një profil në Facebook me emrin “Donacion” ka publikuar një postim përmes të cilit pretendohet se një grua 50 vjeçare, Sabrina Alves, dëshiron ta dhurojë pronë...

Faqja e Internetit
Rrenë e kryptë

Postimi i rremë për vjedhjen e të dhënave personale 

Më 28 janar 2023 një profil në Facebook me emrin “Maria Jose” ka shpërnarë një fotografi të një gruaje me aparat oksigjeni dhe me përshkrim se është e sëmurë ...

Faqja e Internetit
Rrenë e kryptë

Mashtrimi për lojë shpërblyese duke përdorur imazhin e një këngëtareje

Më 5 prill 2023, në faqen e facebook-ut “Genjana” është publikuar një video në të cilën shihet këngëtarja Gentjana Gjergji, me mbishkrimin “Unë do të dhuroj 50,000 dollarë në para ...

Faqja e Internetit
Rrenë e kryptë