array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=5"
 }
}

Lajmi i rremë për vetëvrasjen e një gruaje në Shqipëri

Disa media në Shqipëri kanë raportuar se ka bërë vetëvrasje gruaja me emrin Vjollca, e cila kishte fituar popullaritet nga një emision vendor, për çështje juridike.

Mediat
Rrenë e kryptë

Lajmi i rremë për shpërndarjen e virusit përmes aeroplanëve

Në muajt e fundit nëpër media online në Kosovë është publikuar një artikull që flet për shpërndarjen e virusit, duke aluduar në COVID-19 përmes aeroplanë...

Mediat
Rrenë e kryptë

Portalet bien pre e faqes satirike, publikojnë foton e montuar si lajm të vërtetë

Një faqe satirike në rrjetin social ‘Facebook’, ka shpërndarë një fotografi në lidhje me projektin e komunës së Prishtinës, tek rrethrrotullimi në lagjen ‘Lakrishte’ të instalacionit  ‘Mirë ...

Media
Rrenë e kryptë

Rrena mediale për tërheqjen e 30% të kursimeve pensionale nga Trusti

Disa media kanë publikuar një lajm se Qeveria e Kosovës do të marrë vendim që t'iu mundësohet qytetarëve tërheqje e kursimeve pensionale në Trustin e Kursimeve ...

Media online
Rrenë e kryptë

Rrena për ndarjen e 300 eurove për qytetarët e Kosovës

Gjatë muajit nëntor të këtij viti, nëpër disa portale online është shpërndarë një lajm për ndarjen e 250 dhe 300 eurove për qytetarët e ...

media
Rrenë e kryptë

Rrena për heqjen e flamurit kombëtar nga Ambasada e Shqipërisë në Beograd

Mbrëmjen e 1 nëntorit disa nga mediat kryesore në Kosovë kanë raportuar se flamuri kombëtar është hequr nga Ambasada e Shqipërisë në Beograd.

Media
Rrenë e kryptë