array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=4"
 }
}

Rrena se Bekim Jashari ka kaluar në Lëvizjen Vetëvendosje 

Në faqet e internetit: “lajme.buzz.com”, “news372media.com”, “mediahamro.com”, është publikuar më 30 korrik 2022 një lajm me titullin “LAJMI FUNDIT Bekim Jashari zyrtarisht ne Levizjen Vetevendosje”. 

Media
Rrenë

Pasaktësia që shpërndan panik tek qytetarët që udhëtojnë përmes Kroacisë

Një profil në rrjetin social Facebook me emrin Hava Kurti Krasniqi sot me 1 gusht 2022 rreth orës 09:00, ka publikuar një postim përmes të cilit i paralajmëron qytetarët ...

Profil në Facebook
Rrenë

Rrena për hyrjen e Autoblindave të Njësisë Speciale në veri

Medium online Insajderi.org ka publikuar një artikull me titullint “Njësitë Speciale vendosen në veri, shihen edhe autoblindat”. I njëjti është shpërndarë edhe në Facebook, duke u ...

Media
Rrenë

Rrena për plagosje të policit në veri  

Gazeta “Nacionale”, në ora 19:57, ka publikuar një lajm me titull “Një polic e dy serbë të plagosur nga gjuajtjet me armë zjarri mes policisë dhe barrikaduesve”.

Nacionale
Rrenë

Fotografia e manipuluar që e lidh Isa Mustafën me partinë e Titos

Ueb- faqet lajme.buzz, dhe lajmivërtetë kanë publikuar lajmin me titull “lsa Mustafes po i daIin te paIarat ja “KNIZICA” qe doIi ne shesh ka qene ne i antarsuar ...

Media
Rrenë

Rrena për rregullat e reja në trafik dhe ligjin e ri të policisë

Faqja në internet banglacontent24.com ka publikuar lajmin më 26 korrik 2022, me titulln “Ligj i ri! Kujdes nga nesër nëse e Bëni këtë gjë Gjatë vozitjes, Ju ...

Media
Rrenë