Rrena e Shpend Ahmetit me Nisjen e Autobusëve të Rinj

Zhurmë e madhe qe bërë vitin e kaluar për sagën e autobusëve të rinj për Trafikun Urban të Prishtinës.

Shpend Ahmeti, kryetar i komunës së Prishtinës
Rrenë

Rrena e Kryetarit të Deçanit për Zjarrfikësit

Komuna e Deçanit në vitin 2013 kishte nisur ndërtimin e objektit të ri për zjarrfikësit për të cilin janë investuar 172 mijë euro. Por, finalizimi i punimeve ...

Rasim Selmanaj
Rrenë

Rrena e Shpend Ahmetit për Fillimin e Mësimit

Nxënësit e gjimnazit “Ahmet Gashi” në Prishtinë nuk kanë mbajtur mësim në ndërrimin e paraditës, të hënën, siç ishte planifikuar. Klasët e 11 ...

Shpend Ahmeti, kryetar i komunës së Prishtinës
Rrenë

Rrena e Ahmetit për Depolitizimin e Arsimit

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti nuk ka realizuar në tërësi zotimin e tij se shkollat e kryeqytetit do të jenë të ndara nga politika.

Shpend Ahmeti, kryetar i komunës së Prishtinës
Rrenë
Lutfi Haziri ‘Harron’ Premtimin për Sahat Kullën

Lutfi Haziri ‘Harron’ Premtimin për Sahat Kullën

Ditë më parë, kryetari i Gjilanit Lutfi Haziri paralajmëroi se nuk do të kandidojë edhe për një mandat në këtë pozitë. Haziri po pretendon se i ka ...

Lutfi Haziri, kryetar i komunës së Gjilanit
Rrenë

Parregullsitë dhe Dënimi i Komisionerit të PDK-së

Në emisionin “Rubikon” të KTV-së Ramiz Lladrovci i ka përshëndetur të gjithë qytetarët e Drenasit për korrektësinë gjatë votimit, ndërsa ka thënë se ...

Ramiz Lladrovci
Rrenë