array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=3"
 }
}

Raportimi i rremë për tërheqjen e fletarrestit për Radoiçiqin 

Më 19.05.2024 faqja në Facebook ‘Kriminologjia/Criminology’ ka postuar një fotografi (arkiva) në të cilën shihet, Enver Sekiraqa, i akuzuar për nxitje në vrasjen e Policit Triumf Riza. Fotografia ...

Faqet në Facebook
Me kos

Rrena për vrasje në mes të vëllezërve 

Më 11.05.2024 faqja në Facebook me emrin “Aktualitete” ka publikuar një fotografi në të cilën shihet një autoambulancë. Në përshkrim të fotografisë është shkruar “Ngjarje e tmerrshme në vendin ...

Faqet në Facebook
Me kos

Nxjerrja nga konteksti i një marrëveshje potenciale mes Kosovës dhe Austrisë për të burgosurit

Më 08.05.2024 faqja në Facebook “Gazeta Informohu” (arkiva) ka publikuar një artikull me titull “Pas Danimarkës edhe Austria planifikon marrëveshje që të burgosurit të vuajnë dënimin në Kosovë”.

Faqet në Facebook
Me kos

Rrena në median serbe se koalicioni VLEN në Maqedoninë e Veriut është partia e Kurtit

Më 14.05.2024 faqja në Threads ‘tanjug.official’ (arkiva) ka publikuar një artikull me titullin “Portali grek “Odbrana”: Kosovizimi i Greqisë, pak njerëz e dinë se drejt çfarë fatkeqësie kombë...

Faqet në Threads
Me kos

Pretendimet e pabazuara se qumështi shkakton kancerin 

Më 19.05.2024, një profil (arkiva) në Facebook ka shpërndarë një video me titull “Qumështi shkakton kancer. Mielli bardhë, vdekjeprurës. Altin Joka ngre alarmin”.

Faqet në Facebook
Me kos

Pretendimi i rremë se gishtat e rrudhur nga uji janë shenjë për mpikësje të gjakut 

Më 02.05.2024 faqja në Facebook ‘Gazeta Rich Shqip’(arkiva) ka publikuar një artikull me titull: Ju bëhen gishtat kështu kur i fusni në ujë? Tregon diçka tronditëse / ...

Faqet në Facebook
Me kos