array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=3"
 }
}

Pritjet e parealizuara të Lajçakut dhe Borrelit për arritjen e marrëveshjes Kosovë-Serbi brenda muajsh

Në dialogun e nisur në vitin 2011 mes Kosovës dhe Serbisë janë nënshkruar dhjetëra marrëveshje të ndryshme, por pak prej tyre kanë arritur të zbatohen.

Josep Borrell dhe Mirosllav Lajçak
Me kos

Kryetari i Kaçanikut emëron vetëm tri gra në krye të drejtorive

Kryetari i Komunës se Kaçanikut, Besim Ilazi ka emëruar ekipin me të cilin do të udhëheqë komunën në katër vitet e ardhshme.

Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi
Me kos

Titujt “clickbait” dhe lajmet tendencioze se KFOR-i po përgatitet për konflikt në Kosovë

Disa media online kanë publikuar tituj duke lënë të nënkuptohet se misioni i KFOR-it në Kosovë po përgatitet për konflikt të mundshëm pas pajisjes me ...

Mediat
Me kos

Kryetari i Lipjanit uli numrin e drejtoreshave në kabinet

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, i cili për herë të tretë ka ardhur në krye të komunës, ka emëruar drejtorët komunalë me të ...

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti
Me kos

Ardian Gjini nuk e mban premtimin për më shumë drejtoresha në kabinet

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini ka bërë publike emrat e 12 drejtorëve dhe drejtoreshave që pritet të udhëheqin drejtoritë në Komunën e Gjakovë...

Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini
Me kos

Kryetari i Ferizajt emëron vetëm dy gra në krye të drejtorive komunale

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka emëruar 11 drejtorët e kabinetit të tij, me të cilët do të qeverisë në mandatin e dytë me radhë ...

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu
Me kos