array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=2"
 }
}

Rrena se edhe Kosova mund të udhëtojë në Arabinë Saudite pa viza 

“Lajm i mirë, nga sot shqiptarët do udhëtojnë pa viza edhe në këtë shtet!”, është titulli i një artikulli që është publikuar, më 16 korrik, në faqen “au....

Media
Pjesërisht e vërtetë

Rrena se Kurti “la pa fjalë” presidentin e Turqisë Erdogan

Në faqen au.active24live më 15 korrik është publikuar një artikull me titullin “Albin Kurti La Pa Fjalë Erdoganin Me Fjalët Që I Tha Për Turqinë!!”.

Media
Pjesërisht e vërtetë

“Për një”, kryetari i Vushtrrisë dështon ta përmbush plotësisht premtimin për 50% drejtoresha

Kryetari i Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka kompletuar kabinetin e tij prej 12 drejtorëve dhe drejtoreshave me të cilët do të udhëheqë me komunën për katër ...

Kryetari i Vushtrrisë, Ferit Idrizi
Pjesërisht e vërtetë

Memorandumi me Ambasadën Norvegjeze për dialogun është nënshkruar edhe nga qeveria Kurti

Zëvendëskryeministri i Parë për Integrime Evropiane, Zhvillim dhe Dialog i Kosovës, Besnik Bislimi ka deklaruar se marrëveshja ndërmjet Qeverisë së Kosovës, Ambasadës ...

Zëvëndëskryeministri Besnik Bislimi
Pjesërisht e vërtetë

Ndërtohet poligoni sportiv në qytetin e Skenderajt

Komuna e Skenderajt ka përuruar poligonin sportiv në lagjen 2 të qytetit gjatë ditës së premte, më 18 dhjetor.

Pjesërisht e vërtetë

Fushë Kosova i vendos kamerat e sigurisë në qytet, pritet vendosja edhe e sistemit të zërimit

Kryetari i Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha në emisionin Jeta në Komunë, kishte premtuar se qyteti i kësaj komune do të mbulohet me kamera të sigurisë.

Pjesërisht e vërtetë