array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=2"
 }
}

Titulli dhe fotografia për ‘urdhërin’ e Britanisë së Madhe

Më 11 tetor 2022, në faqen e internetit “news426media.com” është publikuar një informacion me titullin “Britania e Madhe “blindon” Shqipërine dhe Kosovën/ Kërcënimi rus, ministrja britanike: ...

Pjesërisht e vërtetë

Konstatimet e pa-bazuara për rastin e vetëvrasjes së 19-vjeçares nga Mitrovica

Në portalin Gazetaalba.info më datën 10 shtator 2022 është shpërndarë një lajm me titullin “TRAGJEDIA NË MITROVICË: KY ËSHTË I RIU KOSOVAR QË SHTYRI NË VETËVRASJE TË FEJUARË...

Pjesërisht e vërtetë

Ripublikimi i rrëfimit të nënës për djalin e saj gay në Paradën e Krenarisë të mbajtur në qershor

Faqja e internetit lexo.weblajme.com më 5 shtator 2022 e ka publikuar lajmin me titull “Rrëfimi i nënës shqiptare kur e ka kuptuar se djali i saj është ...

Faqe në Facebook
Pjesërisht e vërtetë

Rrena se kryeministri Kurti thirri mbledhje urgjente pas dyshimit për dhunimin e 11-vjeçares 

Në faqen e internetit onlinenews54.com, është publikuar një artikull me titull: “E mitυra u рërdhυnυa рër 7 orë nga реѕë bυrra, Albin Kυrti mbledhje URGJENTE: Nυ...

Faqe në Facebook
Pjesërisht e vërtetë

Fotoja e montuar që shtrembëron deklaratën e analistit Çim Peka

Ueb- faqja online “Speciale” dhe “Pripak info”, Gazetaz dhe news372media.com kanë publikuar një lajm me titullin “Keta Gazetarë në Kosovë ose janë të shitur ose s’kanë lidhje ...

Media
Pjesërisht e vërtetë

Interpretimi i pasaktë i vendimit për vazhdim të paraburgimit ndaj Kadri Veselit

Pas njoftimit për vazhdimin e masës së paraburgimit ndaj Kadri Veselit, portalet gazetanewborn.co dhe “Kosova-sot.info” kanë publikuar artikull me titullin “Specialja veç sa s’e shpall ...

Mediat
Pjesërisht e vërtetë