array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=2"
 }
}

Ragip Begaj përmbush me vonesë premtimin për stadiumin

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj gjatë debateve parazgjedhore, kishte premtuar se stadiumi i këtij qyteti do të përfundohet në gjysmën e parë të ...

Ragip Begaj
Pjesërisht e vërtetë

Komuna e Skenderajt me numër të kufizuar të auditorëve

Komiteti i Auditimit të brendshëm në Komunën e Skenderajt është i kompletuar dhe funksional. Megjithatë kësaj komune i është rekomanduar rritja e numrit të auditorëve në ...

Ligji
Pjesërisht e vërtetë

Mungesa e kuadrove la Kamenicën pa Komitet të Auditimit për katër muaj

Komuna e Kamenicës për katër muaj nuk ka pasur Komitet funksional të Auditimit.

Ligji
Pjesërisht e vërtetë

Kompletimi i vonshëm i Komitetit të Auditimit në Deçan

Komuna e Deçanit për më shumë se një vit nuk kishte fare Komitet të Auditimit, siç kërkohet me ligj.

Ligji për për kontrollin e brendshëm të financave publike
Pjesërisht e vërtetë

Komuna e Vitisë bëhet me tri drejtoresha

Në Komunën e Vitisë është emëruar edhe një drejtoreshë grua. Arlinda Sadiku, është emëruar drejtoreshë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Vitisë ...

Sokol Haliti
Pjesërisht e vërtetë

Publikohet lista e uzurpatorëve, po jo edhe lista e bizneseve që kanë fituar tender

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj gjatë debateve parazgjedhore, kishte premtuar se lista e uzurpatorëve të pronave komunale do të publikohet në faqen zyrtare të komunë...

Ragip Begaj
Pjesërisht e vërtetë