array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=1"
 }
}

Tahiri mban fjalën për themelimin e ndërmarrjes publike “Përparimi”

Më 13 nëntor, Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka bërë të ditur se me vendim të Qeverisë së vendit është themeluar Ndërmarrja Publike Lokale “Pë...

Xhafer Tahiri
E vërtetë

Haliti mban fjalën për ujësjellësin në Gërmovë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka mbajtur fjalën për sigurimin e ujësjellësit për fshatin Gërmovë.

Sokol Haliti
E vërtetë

Bekim Jashari mban fjalën për shujtat për 850 mësimdhënës

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se të hënën ka filluar ekzekutimi i pagesave për shujtat e mësimdhënësve, duke realizuar ...

Bekim Jashari
E vërtetë

Blerim Kuçi i publikon lejet mjedisore të KelKos-it

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, sot ka publikuar lejet mjedisore të kompanisë KelKos për dy hidrocentrale në Deçan “Belaja” dhe “Deçan”, duke mbajtur premtimin ...

Blerim Kuçi
E vërtetë

Pas raportimit në ‘Jeta në Komunë’, nis sanimi i kanalizimit në fshatin e Lipjanit

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti në emisionin “Jeta në Komunë”, ka deklaruar se do të sanohet rrjeti i kanalizimit në një pjesë të fshatit Dobrajë e Madhe, ...

Imri Ahmeti
E vërtetë

Agimi Bahtiri mban fjalën për fillimin e ndërtimit të çerdhes në Shipol të Mitrovicës

Agim Bahtiri është treguar i saktë në premtimin e tij të fundit se për tre ditë do të fillonin punimet për çerdhe në Shipol të Mitrovicës.

Agimi Bahtiri
E vërtetë