array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}

Isa Mustafa, i Saktë në Numërimin e Zëvendësministrave

Ish-Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa i ka reaguar Kryeministrit Ramush Haradinaj pasi ky i fundit e ka krahasuar numrin e zëvendësministrave. Harandinaj disa herë e ka pë...

Isa Mustafa
E vërtetë

Zvarritjet 13 Vjeçare të Termocentralit

Qeveria e re po synon të finalizojë projektin e termocentralit të ri që po hyn në vitin e 13-të nga kur është ideuar.

Ministrat e Energjisë
Rrenë e kryptë

Rrena e Kryptë e Haradinajt për Liberalizim të Vizave

Ramush Haradinaj ka hyrë në rend me Hashim Thaçin dhe Isa Mustafën. Haradinaj është kryeministri i tretë që nuk e ka mbajtur premtimin për liberalizim të vizave.

Ramush Haradinaj
Rrenë e kryptë

Mustafa vs Haradinaj: Qeveria me më Shumë Zëvendësministra

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj nuk ishte i saktë në llogaritë lidhur me emërimin e zëvendësministrave në kabinetin e tij që filloi mandatin muaj më parë.

Ramush Haradinaj
Rrenë e kryptë

Fjala e Mbajtur për Zëvendësimin e Qymyrit

Emisioni “Jeta në Kosovë” gjatë javës së kaluar për temë ka pasur ngrohjen. Në prag të dimrit është diskutuar se si t'i gjendet alternativa qymyrit për ngrohje. ...

Albena Reshitaj
E vërtetë

Linjat e Transportit Publik që Nuk u Realizuan

Kryetarit të Mitrovicës, Agim Bahtiri i kanë mbetur goxha shumë punë të pakryera nga mandati i parë. Përveç projekteve të premtuara në muajt e fundit, atij i duhet ...

Agim Bahtiri
Rrenë