Arsim Bajrami

Zmbrapsja e Arsimit

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami e ka ndërruar qëndrimin e tij sa i përket së ardhmes së arsimit në Kosovë. Para publikimit të rezultateve të PISA-s, Bajrami ...

Arsim Bajrami
Qëndrim i ndërruar

Rrena e Kryptë e Kadri Veselit për Uzurpatorë

Në paraqitjen e tij të fundit para publikut,  kryetari i Kuvendit Kadri Veseli e ka gënjyer publikun kur ka thënë se të gjitha pronat e uzurpuara shoqërore ...

Kadri Veseli
Rrenë e kryptë

Edita Tahiri i Kryp Ambasadorët

Ministrja për Dialog në qeverinë e Kosovës, Edita Tahiri, i ka gënjyer ambasadorët e Kosovës kur u ka thënë se marrëveshjet e Brukselit ...

Edita Tahiri, Ministre për Dialog
Rrenë e kryptë

Versioni ‘me Kos’ i Ramiz Lladrovcit për Tkurrjen e PDK-së në Drenas

Kandidati për Drenasin Ramiz Lladrovci  ka tentuar që rënien e PDK-së në Drenas ta arsyetojë me uljen e numrit të votuesve. Krahasuar me vitin 2013, PDK-ja humbi 5 mijë vota, ...

Ramiz Lladrovci, kandidat i PDK-së për Drenas
Me kos
isa xhemajlaj

Arsyetimi ‘me Kos’ për Rënien e NISMA-s

Kandidati i Nismës Isa Xhemaljaj e ka arsyetuar uljen prej 6 për qind të numrit të votave për partinë e tij me shtimin e kandidatëve. Sipas të ...

Isa Xhemajlaj, kandidat i NISMA-s për Drenas
Me kos

Parregullsitë dhe Dënimi i Komisionerit të PDK-së

Në emisionin “Rubikon” të KTV-së Ramiz Lladrovci i ka përshëndetur të gjithë qytetarët e Drenasit për korrektësinë gjatë votimit, ndërsa ka thënë se ...

Ramiz Lladrovci
Rrenë