Versioni ‘me Kos’ i Ramiz Lladrovcit për Tkurrjen e PDK-së në Drenas

Kandidati për Drenasin Ramiz Lladrovci  ka tentuar që rënien e PDK-së në Drenas ta arsyetojë me uljen e numrit të votuesve. Krahasuar me vitin 2013, PDK-ja humbi 5 mijë vota, ...

Ramiz Lladrovci, kandidat i PDK-së për Drenas
Me kos
isa xhemajlaj

Arsyetimi ‘me Kos’ për Rënien e NISMA-s

Kandidati i Nismës Isa Xhemaljaj e ka arsyetuar uljen prej 6 për qind të numrit të votave për partinë e tij me shtimin e kandidatëve. Sipas të ...

Isa Xhemajlaj, kandidat i NISMA-s për Drenas
Me kos

Parregullsitë dhe Dënimi i Komisionerit të PDK-së

Në emisionin “Rubikon” të KTV-së Ramiz Lladrovci i ka përshëndetur të gjithë qytetarët e Drenasit për korrektësinë gjatë votimit, ndërsa ka thënë se ...

Ramiz Lladrovci
Rrenë

‘Muri’ i Rrenave të Kryeministrit

KRYPOMETRI, produkti më i ri i KALLXO.com, ka matur deklaratën e mbrëmshme të Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, rreth murit të ndërtuar në Mitrovicën ...

Isa Mustafa, Kryeministër
Rrenë e kryptë

Kosova Vajton ‘Autogolin’ për Themelimin e Ushtrisë

Në intervistën që Presidenti Hashim Thaçi e dha në emisionin “Jeta në Kosovë” me 20 tetor 2016, pretendon se e ka kryer hisen e vet të punës në vitin 2014 ...

Hashim Thaçi
Pjesërisht e vërtetë

Isa Mustafa i ka Premtuar ‘Rreth 120 Mijë Vende Pune’

Besnik Berisha, këshilltar i kryeministrit të Kosovës ka thënë se Qeveria e Kosovës nuk do të jetë pjesë e Krypometrit, produkti më i ri i KALLXO....

Besnik Berisha. këshilltar i kryeministrit
Me kos