array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}
isa xhemajlaj

Arsyetimi ‘me Kos’ për Rënien e NISMA-s

Kandidati i Nismës Isa Xhemaljaj e ka arsyetuar uljen prej 6 për qind të numrit të votave për partinë e tij me shtimin e kandidatëve. Sipas të ...

Isa Xhemajlaj, kandidat i NISMA-s për Drenas
Me kos

Parregullsitë dhe Dënimi i Komisionerit të PDK-së

Në emisionin “Rubikon” të KTV-së Ramiz Lladrovci i ka përshëndetur të gjithë qytetarët e Drenasit për korrektësinë gjatë votimit, ndërsa ka thënë se ...

Ramiz Lladrovci
Rrenë

‘Muri’ i Rrenave të Kryeministrit

KRYPOMETRI, produkti më i ri i KALLXO.com, ka matur deklaratën e mbrëmshme të Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, rreth murit të ndërtuar në Mitrovicën ...

Isa Mustafa, Kryeministër
Rrenë e kryptë

Kosova Vajton ‘Autogolin’ për Themelimin e Ushtrisë

Në intervistën që Presidenti Hashim Thaçi e dha në emisionin “Jeta në Kosovë” me 20 tetor 2016, pretendon se e ka kryer hisen e vet të punës në vitin 2014 ...

Hashim Thaçi
Pjesërisht e vërtetë

Isa Mustafa i ka Premtuar ‘Rreth 120 Mijë Vende Pune’

Besnik Berisha, këshilltar i kryeministrit të Kosovës ka thënë se Qeveria e Kosovës nuk do të jetë pjesë e Krypometrit, produkti më i ri i KALLXO....

Besnik Berisha. këshilltar i kryeministrit
Me kos

Numrat për Papunësinë e Demantojnë Presidentin Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka fryrë premtimin e tij për krijim e vendeve të reja të punës. Thaçi, si kryeministër i Kosovë...

Hashim Thaçi
Rrenë