KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve në katër komunat veriore

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zveçan, Zubin Potok dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat u mbajtën më 19 maj 2019.

Kryetarja e KQZ-së, Daka bëri të ditur se sipas procedurave ligjore duke filluar nga momenti i shpalljes së rezultateve përfundimtare të këtyre zgjedhjeve fillon të rrjedhë afati 24 orësh për ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Këto janë votat e përgjithshme që kanë marrë kandidatët:

23 Maj 2019 - 15:23

Drenushë Ramadani 23/05/2019 - 15:23
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend