Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett

Kosnett përgëzon institucionet kosovare për luftën kundër trafikimit me qenie njerëzore

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philipp Kosnett, ka përgëzuar institucionet e Kosovës në punën e tyre kundër trafikimit me qenie njerëzore këtë vit.

Kosnett ka përmendur progresin në fushën legjislative duke thënë që kjo ndikon në sigurinë dhe mirëqenien e qytetarëve.

“Kosova duhet të jetë krenar për progresin e rëndësishëm që bëri për të luftuar trafikimin me qenie njerëzore këtë vit. Një kod penal i rishikuar, udhëzime të reja dënimi dhe përgjigje të forta nga policia bëjnë që edhe qytetarët më të prekshëm të Kosovës të jenë më të sigurt”, ka shkruar Kosnett në Twitter.

 

 

 

 

 

 

25 Qershor 2019 - 10:21

Arta Sopi 25/06/2019 - 10:21
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend