array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/komuna/"
 }
}

Muzika në kohën e pandemisë, si menaxhuan komunat koncertet nën masat e izolimit?

Pa kaluar një muaj nga izolimi i detyrueshëm për shkak të pandemisë COVID-19, u ndje nevoja që qytetarëve tu ofrohej edhe argëtim për të kaluar ...

Coronavirusi -Si e menaxhuan komunat shpërndarjen e ndihmave për nevojtarët

Që nga përhapja e COVID-19 më 13 mars në Kosovë që pasoi edhe me mbylljen e bizneseve, shumica e Komunave kanë ndarë mjete buxhetore për t’u dalë në ...

Mësimi online dhe sfidat e komunave

Nevoja për organizim të mësimit nga distanca përveçse kapacitetin e nivelit qëndror, ka shpërfaqur edhe nivelin e përgatitjes së komunave për tu ...

Dështimet në performancë që lanë komuna të mëdha pa grante shpërblyese

Dy komunat më të mëdha të Kosovës, nuk kanë mundur ta fitojnë Grantin e Performancës të vitit 2020 për performancën e tyre gjatë vitit 2018.

Drama e buxhetit, teatrot profesioniste shohin dritën në fund të tunelit

20 vite pas luftës, teatrot profesioniste në Kosovë kanë shpresë në zgjidhjen e problemeve që i kishin për shkak të mungesave buxhetore. Deri më tani ata nuk kanë arritur ...

Dosja- Në emër të COVID19, gjysmë milioni euro shpenzohen në kontrata pa konkurrencë

Pas konfirmimit të rastit të parë me virusin COVID-19 në Kosovë, Komunat filluan marrjen e masave për ta luftuar përhapjen e këtij virusi.