Foto: Komuna e Gjilanit

Komuna e Gjilanit njofton për ndërprerjen e grevës, të martën ‘nxënësit i kthehen mësimit’

Komuna e Gjilanit ka vendosur që të ndërpres grevën e mësimdhënësve, e cila ka nisur ditë më parë dhe nga e marta nxënësit e të gjitha shkollave do t’i kthehen procesit të rregullt mësimor.

Vendimi është marrë pas takimit të drejtorit të Drejtorisë Komunale të Arsimit në Gjilan, Nazim Gagica, së bashku me drejtorët e të gjitha shkollave fillore, të mesme dhe institucioneve parashkollore.

“DKA së bashku me drejtorët e shkollave në vazhdimësi ka përkrahur dhe e përkrah kërkesat e arsyeshme të mesimdhensëve të dala nga SBAShK-u, por për hir të nxënësve, prindërve dhe fëmijëve, fton mësimdhenësit e të gjitha IEA-ve që të mbizotërojë arsyeja dhe mësimi të filloj që nga nesër duke besuar fuqishëm se këto kërkesa do të realizohen së shpejti në koordinim mes Qeverisë, MAShT-it dhe SBAShK-ut”, ka thënë Gagica.​

21 Janar 2019 - 15:44

Dorentina Kastrati 21/01/2019 - 15:44
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend