BE Kërkon nga Deputetët të Tërhiqen nga Shfuqizimi i Speciales

Bashkimi Europian i ka bërë thirrje deputetëve që iniciuan shfuqizimin e Gjykatës Speciale me anë të një nisme në Kuvend, që të tërhiqen nga kjo iniciativë. Në një deklaratë të përbashkët të lëshuar sot, Zyra e BE-së në Kosovë/Përfaqësuesja Speciale e BE-së në Kosovë dhe krerët e misioneve të BE-së në Kosovë thuhet se çdo … Continue reading BE Kërkon nga Deputetët të Tërhiqen nga Shfuqizimi i Speciales