Kalon Ligji për Dialogun, PSD-ja e kushtëzon votimin e Platformës

Kuvendi i Kosovës ka arritur ta kalojë ligjin për detyrat dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë. Nga 63 deputetë që kanë votuar, 58 ishin për, asnjë kundër dhe 3 abstenime. Ndërsa, nuk ka arritur të kalojë shqyrtimi i Platformës për dialogun mbi Marrëveshjen përfundimtare, … Continue reading Kalon Ligji për Dialogun, PSD-ja e kushtëzon votimin e Platformës