Regresi në Integrime - LIVE

Sonte në emisionin #KallxoPernime po transmetohet emisioni për regresin e Kosovës në procesin e integrimeve evropiane  dhe hapat që duhet të marr Kosova në bazë të agjendës evropiane.

Lidhur me temën do diskutohet për progresin e Kosovës në procesin e integrimit, anëtarësimi në organizata si INTERPOL dhe EUROPOL, marrëveshja e Stabilizim Asocimit, sundimi i ligjit, reforma zgjedhore, etj.

Pse Kosova pushon më 9 maj?

Si po shkon procesi për refomë zgjedhore i agjendës evropiane?

Cilët hapa po merr Kosova në sundimin e ligjit?

Në lidhje më këto tema të ftuar për diskutim janë:

Leonora Kryeziu – Prishtina Institute for Political Studies – PIPS, Besa Luzha nga FES, Labinot Leposhtica – Zyra Ligjore e BIRN dhe Visar Prebreza, ekspert i hetimeve financare.