Plagosja nga Policia - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati rreth plagosjes së një qytetari në veri të vendit nga Policia e Kosovës.

Pse u fsheh rasti i plagosjes së qytetarit?

Sa revole janë konfiskuar dhe kush është duke u hetuar?

Inspektorati Policor i Kosovës jep detajet e fundit të plagosjes së qytetarit në veri.

A mund të organizohen zgjedhjet në komunat me shumicë serbe?

Sulmi ndaj gazetarit Valon Syla, a është tregues se në Kosovë ka elemente të rritjes së ekstremizmit?