LIVE - Terrorizmi i Millanit

Në KallxoPërnime po transmetohet debati ‘Terrorizmi i Millanit’.

A mundet Millan Radoiçiq të mobilizojë një ushtri që e lufton shtetin e Kosovës?

Apo prapa kësaj qëndron një ndërmarrje tjetër e përbashkët kriminale me Vuçiqin?

A po i përdorë paratë që i ka fitu me bizneset e korrupsionin, për me luftu shtetin e Kosovës?

Këto do të diskutohen sot me panelin që përbëhet prej Branislav Kërstiq – Gazetar, Arbër Rexhaj – Deputet, Valdet Hoxha – Avokat dhe Kreshnik Gashi – KALLXO.com.

Kush është Millan Radoiçiq, lideri “nën hije” i serbëve të Kosovës?