Denoncimi i fajdesë  Grafika: KALLXO.com

Denoncimi i fajdesë - VIDEO

Në edicionin e së dielës, KallxoPërnime po transmeton rrëfimin ekskluziv të familjes Brdakiç.

Dëshmi se prona 1 milionëshe e familjes iu mor nga polici, Flamur Rexha.

Dëshmi se aparati i shtetit u angazhua në mbrojtje të interesave të policit.

Pamje ekskluzive nga dhuna dhe veprimet e policit

Emisioni po transmetohet nga ora 20:10 në RTV Dukagjini dhe KALLXO.com.