Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Banka Qendrore e Kosovës ende pa bord - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për krizën e krijuar në Bankën Qendrore të Kosovës në mungesë të bordit.

Banka Qendrore e Kosovës (BQK) nuk ka bord funksional që nga muaji maj i vitit 2020.

A po rrezikohet stabiliteti financiar për shkak të mungesës së vendimmarrjes në BQK?

Çka po ndodh me tregun e sigurimeve?

Pse duhet qytetarët t’i paguajnë policat e sigurimeve për diasporën?

Qysh është blerë vetura luksoze për guvernatorin?

Për të diskutuar me gjerësisht temat e lartpërmendura në panelin e diskutimit janë: Hashim Rexhepi, ish-guvernator i BQK-së, Eman Rrahmani, deputet i LVV-së dhe Besnik Nikçi, avokat.