Peisazhet natyrore dhe ndërtesat e vjetra të Prizrenit (Video)

Qyteti i Prizrenit është vend i duhur për tu vizituar në Kosovë.

Një grup i të rinjëve të këtij qyteti kanë realizuar një video reportazh me pamjet më të bukura të këtij qyteti

Kalaja shekullore e qytetit, hamami, rrapi mbi 300 vjeqar, rrugët me kalldreme dhe shumë monumente historike të këtij qyteti mirëpresin vizitorët.

Prizreni është ndër qytetet e vetme të Kosovës që ka zonë të mbrojtur historike ku vizitorët mund të shijojnë pamjet dhe modelet e jetesës nga e kaluara e këtij qyteti.

Pamje nga peisazhet nga Prizreni

Ky aktivitet është prodhuar me përkrahen e BE. Përmbajtja e kë tij projekti është përgjegjësi e Akademisë jCodes dhe BIRN dhe në asnjë  mënyrë nuk mund të  konsiderohet qëndrim i BE-së.