// E enjte ORA 20:20

0

6 Dhjetor 2010

Zgjedhjet 2010: Zhvillimi Ekonomik

Zgjedhjet '10

NDËRLIDHUR

çmimi për guxim qytetar
 

Vasfije Krasniqi Goodman nderohet me çmimin për Guxim Qytetar

Lëvizja FOL gjatë ditës së sotme  ka mbajtur ceremoninë e ndarjes së çmimit për Guxim Qytetar për vitin 2018. Me këtë rast ky çmim i është ndarë Vasfije Krasniqi Goodmanit, e cila është gruaja e parë e cila rrëfeu publikisht se kishte përjetuar dhunë seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë. Përveç këtij çmimi, Vasfije Krasniqi […]

FSK
 

Ushtrimi ‘Shqiponja 6’, FSK simulon neutralizimin e 4 minave në Mramor

Në ditën e katërt të ushtrimit fushor ‘Shqiponja 6’, më 7 maj 2018, është simuluar situata se disa barinj të fshatit Mramor kanë lajmëruar që afër një pompe karburanti kanë hasur në një mjet që dyshohet që është i rrezikshëm dhe eksplodues. Sipas skenarit të ushtrimit alarmohet Policia lokale dhe vendoset kontakti me qytetarët. Detektimi […]

shantazh
 

Shantazhi: Ose 500 euro ose ua dërgojmë familjarëve fotot e tua intime!

Një grua në Kamenicë ka raportuar se ka qenë viktimë e një shantazhi i cili i është bërë përmes rrjeteve sociale. Policia ka njoftuar se rasti ka ndodhur dje rreth orës 09:00. Sipas njoftimit viktima ka raportuar në Polici se përmes rrjetit social disa persona të panjohur i kanë kërkuar 500 euro. Sipas viktimës, të […]

biblioteka Fan Noli
 

Javën e ardhshme në Gjilan promovohen dy vepra të Ilir Muharremit

Biblioteka “Fan Noli” në Gjilan do të promovojë javën e ardhshme, më 24 dhjetor, dy libra të krijuesit Ilir Muharremi: romanin ‘Psycho’ dhe librin shkencor- analitik ‘Moskuptimet’. Promovimi do të bëhet në ora 16:00 ndërsa pritet që për librat e Muharremit të flasin studiues dhe njohës të letrave shqipe. Dy librat e Muharremit që do […]

TË FUNDIT

çmimi për guxim qytetar
 

Vasfije Krasniqi Goodman nderohet me çmimin për Guxim Qytetar

Lëvizja FOL gjatë ditës së sotme  ka mbajtur ceremoninë e ndarjes së çmimit për Guxim Qytetar për vitin 2018. Me këtë rast ky çmim i është ndarë Vasfije Krasniqi Goodmanit, e cila është gruaja e parë e cila rrëfeu publikisht se kishte përjetuar dhunë seksuale gjatë luftës së fundit në Kosovë. Përveç këtij çmimi, Vasfije Krasniqi […]

FSK
 

Ushtrimi ‘Shqiponja 6’, FSK simulon neutralizimin e 4 minave në Mramor

Në ditën e katërt të ushtrimit fushor ‘Shqiponja 6’, më 7 maj 2018, është simuluar situata se disa barinj të fshatit Mramor kanë lajmëruar që afër një pompe karburanti kanë hasur në një mjet që dyshohet që është i rrezikshëm dhe eksplodues. Sipas skenarit të ushtrimit alarmohet Policia lokale dhe vendoset kontakti me qytetarët. Detektimi […]

shantazh
 

Shantazhi: Ose 500 euro ose ua dërgojmë familjarëve fotot e tua intime!

Një grua në Kamenicë ka raportuar se ka qenë viktimë e një shantazhi i cili i është bërë përmes rrjeteve sociale. Policia ka njoftuar se rasti ka ndodhur dje rreth orës 09:00. Sipas njoftimit viktima ka raportuar në Polici se përmes rrjetit social disa persona të panjohur i kanë kërkuar 500 euro. Sipas viktimës, të […]

FSK
 

Ministri i FSK-së përcjell nga afër ushtrimin fushor ‘Shqiponja 6’

Ministri i FSK-së, Rrustem Berisha vizitoi FSK-në dhe ushtritë e shtatë shteteve aleate, në kampin fushor në Koliq, më 7 maj 2018, në ditën e katërt të ushtrimit fushor ‘Shqiponja 6’. Berisha theksoi se është shumë i rëndësishëm avancimi i ndërveprueshmërisë me partnerët ndërkombëtar në luftimin e fenomeneve që e rrezikojnë sigurinë në përgjithësi. “Është […]

Tash

NA NDIQNI

Shantazhi: Ose 500 euro ose ua dërgojmë familjarëve fotot e tua intime!

by Afërdita Fejzullahu
NA NDIQNI

Send this to a friend