Taksa 100 % për Serbinë

Taksa doganore për mallrat e Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës për 100 për qind u diskutua në emisionin ‘Jeta në Kosovë’. Ekspertë, prodhues e qeveritarë kanë folur lidhur me pasojat e kësaj takse dhe presionet që mund të bëhen për ta larguar atë. A do të ketë rritje të çmimeve pas kësaj mase  dhe si … Continue reading Taksa 100 % për Serbinë