Lumbardhi pa Gypa

Të enjten në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua debati rreth çështjes së iniciativës për ndërtimin e hidrocentralit në lumin Lumbardh të Pejës. Në këtë debat, përfaqësues të qeverisë së Kosovës, komunës së Pejës, Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) dhe përfaqësues të shoqërisë civile flasin për rreziqet që bart mbi vete ideja për ndërtimin … Continue reading Lumbardhi pa Gypa