// E enjte ORA 20:20

499

30 Tetor 2014

Interviste me: Francesco Florit

Life in Kosovo

NDËRLIDHUR

Prizren
 

Prizren, Policia konfiskon armë dhe arreston një person

Policia e Kosovës njofton se gjatë ditës së sotme, rreth orës 12:45, Policia e Kosovës, përmes njësiteve relevante në Prizren, ka zbatuar urdhrin verbal të gjyqtarit të procedurës paraprake, me ç’rast në Rr.”Ismet Jashari“ në Prizren ka kontrolluar një shtëpi banimi dhe ka arrestuar një person të dyshuar me inicialet B. S. Tutje policia sqaron […]

Vjedhje e Rëndë
 

Aktakuzë për grabitjen e 50 mijë eurove në Pejë

Prokuroria Themelore e Pejës ka njoftuar se departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve Xh.B., E.Z., për grabitje. “Sipas aktakuzës, të pandehurit Xh.B. dhe E.Z., me datën 23 Korrik 2018,rreth orës 11:30 në fshatin Kashicë të  komunës  se  Istogut, pasi sigurohen se në shtëpinë e të dëmtuarit A.Sh. nuk gjendet asnjë […]

Haziri
 

Lutfi Haziri ndërron mendje për Ushtrinë

Kryetari i Komunës së Gjilanit njëherësh edhe nënkryetar i LDK-së, Lutfi Hazi javë më parë kishte deklaruar se ushtria e Kosovës nuk pritet të jetë një ushtri e vërtetë dhe se po bëhet për nevoja të brendshme politike. Qëndrimet duket se nuk i kishte ndërruar as  një ditë para se të formohej ushtria, duke e […]

Pajisjet e komunes
 

Impakti i raportimit nga KALLXO.com, pas ish-drejtorit të Kadastrit edhe ish-kryesuesi e kthen lap-topin në Komunë

Ish-kryesuesi i Kuvendit Komunal të Rahovecit, Nahit Elshani, e ka kthyer lap-topin, i cili ka qenë aset i Komunë së Rahovecit. KALLXO.com kishte raportuar javën e kaluar rreth mos kthimit të lap-topëve nga dy zyrtarë të Komunës së Rahovecit pas përfundimit të mandatit në janar të këtij viti, Nahit Elshani ish kryesues dhe Kujtim Popaj, ish […]

Kroaci
 

Kroacia redukton dënimin me burg të ish-kreut të sigurimit jugosllav

Gjykata e qarkut të Zagrebit vendoi të ndryshojë në 30 vjet burg dënimin me burgim të përjetshëm të dhënë në Gjermani për ish-zyrtarin e Sigurimit Shtetëror Jugosllav Josip Perkoviq për përkrahje të vrasjes së një emigranti kroat. Gjykata e Qarkut të Zagrebit vendosi të premten për ta kthyer dënimin me burgim të përjetshëm të dhënë […]

TË FUNDIT

Prizren
 

Prizren, Policia konfiskon armë dhe arreston një person

Policia e Kosovës njofton se gjatë ditës së sotme, rreth orës 12:45, Policia e Kosovës, përmes njësiteve relevante në Prizren, ka zbatuar urdhrin verbal të gjyqtarit të procedurës paraprake, me ç’rast në Rr.”Ismet Jashari“ në Prizren ka kontrolluar një shtëpi banimi dhe ka arrestuar një person të dyshuar me inicialet B. S. Tutje policia sqaron […]

Vjedhje e Rëndë
 

Aktakuzë për grabitjen e 50 mijë eurove në Pejë

Prokuroria Themelore e Pejës ka njoftuar se departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve Xh.B., E.Z., për grabitje. “Sipas aktakuzës, të pandehurit Xh.B. dhe E.Z., me datën 23 Korrik 2018,rreth orës 11:30 në fshatin Kashicë të  komunës  se  Istogut, pasi sigurohen se në shtëpinë e të dëmtuarit A.Sh. nuk gjendet asnjë […]

Haziri
 

Lutfi Haziri ndërron mendje për Ushtrinë

Kryetari i Komunës së Gjilanit njëherësh edhe nënkryetar i LDK-së, Lutfi Hazi javë më parë kishte deklaruar se ushtria e Kosovës nuk pritet të jetë një ushtri e vërtetë dhe se po bëhet për nevoja të brendshme politike. Qëndrimet duket se nuk i kishte ndërruar as  një ditë para se të formohej ushtria, duke e […]

Pajisjet e komunes
 

Impakti i raportimit nga KALLXO.com, pas ish-drejtorit të Kadastrit edhe ish-kryesuesi e kthen lap-topin në Komunë

Ish-kryesuesi i Kuvendit Komunal të Rahovecit, Nahit Elshani, e ka kthyer lap-topin, i cili ka qenë aset i Komunë së Rahovecit. KALLXO.com kishte raportuar javën e kaluar rreth mos kthimit të lap-topëve nga dy zyrtarë të Komunës së Rahovecit pas përfundimit të mandatit në janar të këtij viti, Nahit Elshani ish kryesues dhe Kujtim Popaj, ish […]

Kroaci
 

Kroacia redukton dënimin me burg të ish-kreut të sigurimit jugosllav

Gjykata e qarkut të Zagrebit vendoi të ndryshojë në 30 vjet burg dënimin me burgim të përjetshëm të dhënë në Gjermani për ish-zyrtarin e Sigurimit Shtetëror Jugosllav Josip Perkoviq për përkrahje të vrasjes së një emigranti kroat. Gjykata e Qarkut të Zagrebit vendosi të premten për ta kthyer dënimin me burgim të përjetshëm të dhënë […]

Tash

NA NDIQNI

Impakti i raportimit nga KALLXO.com, pas ish-drejtorit të Kadastrit edhe ish-kryesuesi e kthen lap-topin në Komunë

by Naim Krasniqi
NA NDIQNI

Send this to a friend