// E enjte ORA 20:20

33,755

1 Shkurt 2018

Dëshmia për Vrasjen e Vëllezërve Bytyçi

vrasja e vëllezërve Bytyçi

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’ transmetoi rrëfimin ekskluziv të një të riu nga Serbia lidhur me vrasjen e vëllezërve Bytyçi.

Ivan Pajiq dëshmon publikisht për herë të parë se çfarë kishte parë afër qendrës së trajnimit të xhandarmërisë serbe në Petrovo Selo të Serbisë në korrik të vitit 1999.

Ky emision sjell detaje të padëgjuara më parë lidhur me vrajsen e tre shqiptarëve me shtetësi amerikane që kishin qenë pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Pajiq tregon se çfarë i kishte treguar Prokurorisë në Serbi për rastin që ka mbetur i pazgjidhur qe më shumë se 18 vjet.

NDËRLIDHUR

rregullorja e re
 

Të gjithë prokurorët me mandat të përhershëm mund t’ia mësyjnë pozitës së Kryeprokurorit Special

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka ndryshuar Rregulloren 08/2016, në të cilën përcaktoheshin kriteret për zgjedhjen e Kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale. Sipas kësaj Rregulloreje, të drejtë aplikimi për atë pozitë kishin vetëm prokurorët e Prokurorisë Speciale, ndërsa miratimi i rregullores së ndryshuar këtë të drejtë ua njeh edhe prokurorëve me mandat të përhershëm. Ndryshimi erdhi pas […]

kuponët fiskalë
 

Pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët gjejnë parregullsi te kompanitë e autobusëve

Raportimi i qytetarit në platformën KALLXO.com, se disa autobusë në komunën e Pejës nuk po lëshojnë kuponë fiskalë për udhëtarë bëri që rasti t’i dërgohet Administratës Tatimore të Kosovës për trajtim. Pas pranimit të informacionit nga KALLXO.com, inspektorët tatimorë, së bashku me patrullën e Policisë, dolën në terren dhe kryen kontrollin e këtyre kompanive. Raportimi […]

ryshfeti
 

Policia arreston në flagrancë zyrtarin e Gjykatës së Prishtinës

Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike në Prishtinë e Policisë sot ka pranuar një informatë lidhur me një zyrtar të Gjykatës Themelore, i cili dyshohet ka kryer veprën penale “Marrje e ryshfetit”. Zyrtari në fjalë dyshohet se i kishte kërkuar një qytetari para për t’i ndihmuar në një rast që viktima e kishte në […]

Liberalizimi
 

Gjyqtari- Tomë Gashit: Avokat, të lutem të jesh më serioz!

Edhe seanca e sotme e gjykimit të grupit të Tunë Kqirajt për fajde dhe vepra të tjera të rënda penale u përshkua me përplasje mes prokurores speciale dhe avokatit të të dëmtuarve në njërën anë dhe kryetarit të trupit gjykues në anën tjetër. Pas përplasjes verbale për të disatën herë, prokurorja Merita Bina Rugova kërkoi […]

Taksa 100 %
 

Përplasen për taksën Pal Lekaj e Abelard Tahiri

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, janë përplasur lidhur me ‘sanksionet’ nga ShBA-ja ndaj Kosovës për refuzim të pezullimit të taksës ndaj mallrave serbe. Në debatin në KTV, Tahiri nga radhët e PDK-së tha se sa më shumë që e shtyn Kosova vendimin për pezullim të taksës, aq më shumë […]

kriza në Shqipëri
 

Rama: Dialog, jo zgjedhje të parakohshme

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, u është drejtuar qytetarëve përmes një transmetimi direkt ku foli për protestën e opozitës, dorëzimin e mandateve të deputetëve nga ana tyre dhe kërkesat për zgjedhje të parakohshme. Ai tha se kjo është ditë e keqe për demokracinë shqiptare, duke iu referuar si “zgjedhje destruktive” dhe “e dhimbshme për produktivitetin […]

TË FUNDIT

rregullorja e re
 

Të gjithë prokurorët me mandat të përhershëm mund t’ia mësyjnë pozitës së Kryeprokurorit Special

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka ndryshuar Rregulloren 08/2016, në të cilën përcaktoheshin kriteret për zgjedhjen e Kryeprokurorit të Prokurorisë Speciale. Sipas kësaj Rregulloreje, të drejtë aplikimi për atë pozitë kishin vetëm prokurorët e Prokurorisë Speciale, ndërsa miratimi i rregullores së ndryshuar këtë të drejtë ua njeh edhe prokurorëve me mandat të përhershëm. Ndryshimi erdhi pas […]

kuponët fiskalë
 

Pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët gjejnë parregullsi te kompanitë e autobusëve

Raportimi i qytetarit në platformën KALLXO.com, se disa autobusë në komunën e Pejës nuk po lëshojnë kuponë fiskalë për udhëtarë bëri që rasti t’i dërgohet Administratës Tatimore të Kosovës për trajtim. Pas pranimit të informacionit nga KALLXO.com, inspektorët tatimorë, së bashku me patrullën e Policisë, dolën në terren dhe kryen kontrollin e këtyre kompanive. Raportimi […]

ryshfeti
 

Policia arreston në flagrancë zyrtarin e Gjykatës së Prishtinës

Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike në Prishtinë e Policisë sot ka pranuar një informatë lidhur me një zyrtar të Gjykatës Themelore, i cili dyshohet ka kryer veprën penale “Marrje e ryshfetit”. Zyrtari në fjalë dyshohet se i kishte kërkuar një qytetari para për t’i ndihmuar në një rast që viktima e kishte në […]

Liberalizimi
 

Gjyqtari- Tomë Gashit: Avokat, të lutem të jesh më serioz!

Edhe seanca e sotme e gjykimit të grupit të Tunë Kqirajt për fajde dhe vepra të tjera të rënda penale u përshkua me përplasje mes prokurores speciale dhe avokatit të të dëmtuarve në njërën anë dhe kryetarit të trupit gjykues në anën tjetër. Pas përplasjes verbale për të disatën herë, prokurorja Merita Bina Rugova kërkoi […]

Taksa 100 %
 

Përplasen për taksën Pal Lekaj e Abelard Tahiri

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, janë përplasur lidhur me ‘sanksionet’ nga ShBA-ja ndaj Kosovës për refuzim të pezullimit të taksës ndaj mallrave serbe. Në debatin në KTV, Tahiri nga radhët e PDK-së tha se sa më shumë që e shtyn Kosova vendimin për pezullim të taksës, aq më shumë […]

Tash

NA NDIQNI

Gjyqtari- Tomë Gashit: Avokat, të lutem të jesh më serioz!

by Marcel Lekaj
NA NDIQNI

Send this to a friend