// E enjte ORA 20:20

0

26 Prill 2018

Aksham Pazar me Aeroport Ndërkombëtar- 3

aeroporti i prishtinës

Në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ u transmetua intervista me Drejtorin e Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA), Bahri Nuredini.

Sa familjarë të drejtorit të ASHNA-s u punësuan në këtë Agjenci?

A pati ndikime në punësimet në Aeroportin e Prishtinës?

Përballë Jeta Xharrës, Nuredini u përgjigj për të gjitha raportimet dhe gjetjet e  dy emisioneve paraprake  të fokusuara në Aeroportin e Prishtinës dhe ASHNA.

Në këtë emision u transmetua pjesa e tretë e hulumtimit për Aeroportin e Prishtinës.

Emisioni i parë kishte trajtuar parregullsitë në përmbushjen e marrëveshjes për koncesionimin e aeroportit nga kompania Limak ndërsa  i dyti sigurinë e këtij aeroporti.

Emisionin “Jeta në Kosovë” transmetohet çdo të enjte në RTK në orën 20:15 dhe repriza të premten në mesditë.

NDËRLIDHUR

Drejtësia në Kosovë
 

Dëshmi: Paratë transferohen nga Skenderaj në Turqi

Emisioni i fundit “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar hulumtimin e një dosje të dokumenteve që përbehej nga fletëpagesa që kishin vlera milionëshe të transfereve bankare nga shtetet e perëndimit në Kosovë dhe nga Kosova për në vendet tjera. Mirëpo siç transmetoi “Drejtësia në Kosovë”, këto dokumente edhe pse ishin nxjerrë me kërkesën e prokurorit të […]

flamur hoti
 

Flamur Hoti konfirmon se është ftuar nga Gjykata Speciale

Ish- ushtari i UÇK-së, Flamur Hoti e ka konfirmuar për KALLXO.com se është ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit. Hoti ka treguar se ftesën nga Gjykata Speciale e ka pranuar para një muaji. “Po, jam ftuar nga Gjykata Speciale. Ftesën e kam pranuar para një muaji por është shtyrë për shkak të […]

Gjyktata Speciale
 

Flamur Hoti, i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Arbër Rexhaj, përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se ish ushtri i UÇK-së Flamur Hoti është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale. “Gjykata Speciale është pjellë që do ta kundërmon historinë, si dhe luftën tonë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Projektin serb atëbotë e ndihmoi edhe […]

TË FUNDIT

Drejtësia në Kosovë
 

Dëshmi: Paratë transferohen nga Skenderaj në Turqi

Emisioni i fundit “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar hulumtimin e një dosje të dokumenteve që përbehej nga fletëpagesa që kishin vlera milionëshe të transfereve bankare nga shtetet e perëndimit në Kosovë dhe nga Kosova për në vendet tjera. Mirëpo siç transmetoi “Drejtësia në Kosovë”, këto dokumente edhe pse ishin nxjerrë me kërkesën e prokurorit të […]

flamur hoti
 

Flamur Hoti konfirmon se është ftuar nga Gjykata Speciale

Ish- ushtari i UÇK-së, Flamur Hoti e ka konfirmuar për KALLXO.com se është ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit. Hoti ka treguar se ftesën nga Gjykata Speciale e ka pranuar para një muaji. “Po, jam ftuar nga Gjykata Speciale. Ftesën e kam pranuar para një muaji por është shtyrë për shkak të […]

Tash

NA NDIQNI

Flamur Hoti konfirmon se është ftuar nga Gjykata Speciale

by Afërdita Fejzullahu
NA NDIQNI

Send this to a friend