Nikola Kabashiq. Foto: Kallxo.com

Jep Dorëheqje Kryetari i Gjykatës në Mitrovicë

Kryetari i Gjykatës Themelore në Mitrovicë, Nikolla Kabashiq, ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij.

KALLXO.com merr vesh se dorëheqja e Kabashiq është depozituar në Këshillin Gjyqësor të Kosovës dhe se ky këshill, sipas burimeve, është duke diskutuar dorëheqjen e tij.

Kabashiq është emëruar kryetar i kësaj gjykate muaj më parë kur u bë integrimi i gjyqësorit të veriut brenda institucioneve të Kosovës në bazë të marrëveshjes për drejtësi të arritur mes Kosovës dhe Serbisë në kuadër të dialogut të ndërmjetësuar nga Bashkimi Europian.

Ende nuk dihen arsyet e kësaj dorëheqjeje.

14 Shkurt 2018 - 12:40

Bahrie Sadiku, Adelina Ahmeti 14/02/2018 - 12:40
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend