Ja Marrëveshja e Plotë PDK- LDK (Dokument)

Marrëveshja PDK-LDK tashmë është publike.

Marrëveshja PDK-LDK tashmë është publike.

Në të janë të detajuara ndarja e pozitave drejtuese qeverisëse dhe në institucionet tjera qendrore të vendit.

Kjo marrëveshje është nënshkruar sot ndërmjet kryetarit të PDK-së, Hashim Thaçi dhe atij të LDK-së, Isa Mustafa.

Ja marrëveshja e plotë:

08 Dhjetor 2014 - 13:48

Kallxo 08/12/2014 - 13:48
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend