Pas raportimit të KALLXO.com, Komuna e Skenderajt largon deponinë ilegale në qytet

Komuna e Skenderajt ka larguar deponinë ilegale që ishte krijuar në rrugën “Nënë Tereza”, përkatësisht në Lagjen 3 në qytet.

Dy ditë më parë një hulumtim i gjatë i KALLXO.com shpalosi mes tjerash edhe pamje të kësaj deponie.

Nga Komuna kanë bërë të ditur se janë duke intervenuar edhe në çështjet e tjera të raportuara nga qyetetarët në KALLXO.com

PARA DHE PAS

Skenderaj, komuna ku dënohesh nëse hedh bërllok