Hasan Shala, kryetar i GJykatës së Apelit. Foto: KALLXO.com

Hasan Shala Zgjidhet në Krye të Gjykatës së Apelit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës me shumicë të votave përsëri e ka zgjedhur Hasan Shalën në krye të Gjykatës së Apelit për një mandat 4 vjeçar.

Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar kryesuesi i KGjK-së, Nehat Idrizi.

Po ashtu, anëtarët e Këshillit Gjyqësor të Kosovës me shumicë të votave e kanë propozuar Enver Pecin për kryetar të Gjykatës Supreme të Kosovës.

Votimi është mbajtur sot në mbledhjen e KGjK-së.

Ky proces është mbajtur rishtazi pas vendimeve të Gjykatës Kushtetuese, e cila në korrik e kishte anuluar zgjedhjen e Hasan Shalës dhe në qershor atë të Enver Pecit.

09 Gusht 2017 - 17:07

Labinot Leposhtica 09/08/2017 - 17:07
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend