Haradinaj në takim me zëvendësministrat | Foto: ZKM

Haradinaj u Kërkon Punë Konkrete Zv.ministrave

Kryeministri Ramush Haradinaj është takuar sot me zëvendësministrat.

Kryeministri Ramush Haradinaj është takuar sot me zëvendësministrat e qeverisë së drejtuar prej tij.

Sipas një komunikate të Zyrës së Kryeministrit, Haradinaj u ka kërkuar zëvendësministrave angazhime konkrete.

“Në takim Kryeministri Haradinaj ka kërkuar që secili nga zëvendësministrat të marrin detyrime dhe përgjegjësi të caktuara brenda dikastereve ku janë të emëruar”, thuhet në komunikatën e Zyrës së Kryeministrit.

Haradinaj u ka kërkuar zëvendësministrave që deri më 10 prill të përgatisin raportin për punët e kryera me iniciativë të tyre.

“Kryeministri Haradinaj ka kërkuar njëkohësisht nga zëvendësministrat që më 10 prill 2018, secili nga ta, të paraqesë një raport me shkrim për 100-ditëshin e dytë të qeverisjes, rreth punëve konkrete që janë bërë nëpër ministri me angazhimin e drejtpërdrejt të tyre”, thuhet në komunikatë.

Haradinaj konstatoi se qeveria pastaj do ta njoftojë publikun për punët e kryera nga zëvendësministrat.

Në Emisionin “Jeta në Kosovë” të transmetuar të enjten e kaluar, Ramush Haradinaj nuk diti emrat e zëvendësministrave.

Kryeministri që Nuk i njeh Zëvendës Ministrat e Tij

https://kallxo.com/gjnk/sa-na-kushton-ushtria-e-gjeneralit/

28 Dhjetor 2017 - 10:06

Bekim Muhaxheri 28/12/2017 - 10:06
NDËRVEPRIMI0

KRYESORE

Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend