Grabitet Dega e ‘Western Union’

Dega e “Western Union” në “Rrugën B” në Prishtinë ka qenë cak i grabitjes sonte. KALLXO.com nga burime të sigurta merr vesh se dega e “Western Union” është grabitur nga persona të maskuar dhe të armatosur. Një qytetar ka dërguar në KALLXO.com fotografi nga vendi i ngjarjes. Sipas fotografive shihen pjesëtarët e Policisë duke u … Continue reading Grabitet Dega e ‘Western Union’